🕝 1 minuter
Caravanhallen firar 65-år med uttökat utbud
Publicerad 11 juli 2024 08:00
Uppdaterad 11 juli 2024 08:00
Platschef på Caravanhallen, Oskar Lindgren. Foto: Privat

Caravanhallen, en framstående svensk återförsäljare av husvagnar och husbilar, markerar sitt 65-årsjubileum genom att påbörja ett samarbete med den tyska uthyrningstjänsten Rent and Travel.

– Vi når fler kunder och har möjlighet att få fler att upptäcka charmen med husbilslivet. Många av de som hyr en husbil köper förr eller senare om de gillar det, säger Oskar Lindgren, platschef på Caravanhallen

I år firar Caravanhallen, en av landets mest etablerade återförsäljare av husvagnar och husbilar, sitt 65-årsjubileum genom att ansluta sig till uthyrningstjänsten Rent and Travel. Detta nya samarbete gör det möjligt för semesterfirare att enkelt hyra färdigutrustade husbilar i Södertälje och direkt ge sig ut på vägarna.

Som Storstockholms största återförsäljare av fritidsfordon, har Caravanhallen länge erbjudit både försäljning och uthyrning av husbilar och husvagnar. Genom att nu bli en del av Rent and Travel-nätverket, utökar de sina tjänster till att inkludera onlinebokningar av toppmoderna husbilar. För att garantera en säker och bekymmersfri resa erbjuds endast nya husbilar som byts ut vartannat år. Initialt erbjuds två modeller: en kompakt tvåpersoners husbil från Knaus och en större, familjevänlig modell från Weinsberg.

Det svenska företaget Bergholm, som har drivit Rent and Travel i Sverige sedan 2019, uttrycker sin tillfredsställelse över partnerskapet och välkomnar Caravanhallen i Södertälje som en värdefull tillgång till deras växande nätverk av uthyrningsstationer.

– Caravanhallen är ett av de äldsta bolagen i vår bransch och har därför en mycket bra grund att stå på, med lång erfarenhet av fritidsfordon. Vi ser fram emot att tillsammans göra många kunder nöjda framöver – oavsett om de vill hyra eller köpa sin husbil, säger Patrik Jonsson, platschef på Bergholm Försäljning.

Dela artikeln