🕝 1 minuter
Telgenytt slår visningsrekord - "Enormt stort intresse"
Publicerad 3 september 2023 00:28
Uppdaterad 3 september 2023 00:28

Shamash Oyal, nyhetschef Telgenytt.

Telgenytts närvaro på sociala medier fortsätter att imponera. På bara 30 dagar har vårt Instagram-konto genererat enastående 130.100 unika besök och stärker vår ställning som en ledande nyhetskälla i Södertälje.

Telgenytt har nått nya höjder på sociala medier med ett häpnadsväckande rekord på 130.100 unika besök på Instagram inom loppet av endast en månad. Denna prestation cementerar vår roll som en pålitlig och engagerande informationskälla för våra följare.

– Vi ser ett enormt stort intresse och även en stor efterfrågan på utökade tjänster, och det kommer vi att leverera när tiden är inne. Vi har medvetet valt att växa långsamt och stadigt samt väljer våra investeringar med noggrannhet, det ska inte gå för snabbt fram heller. Jag vill också passa på att uttrycka min tacksamhet till alla som aktivt följer oss och för all positiv feedback vi får, men också den negativa som hjälper oss att ständigt utvecklas till det bättre, säger ansvarig utgivare, Alexander Isa.

26.000 aktiva följare på sociala medier.
Med en stadig tillströmning av följare på Facebook och Instagram, över 26 000 personer, befäster Telgenytt sin närvaro och visar sin förmåga att anpassa sig till den digitala tidsåldern. Detta rekord är inte bara en betydande framgång för Telgenytt utan speglar också det växande behovet av lättillgängliga lokala nyheter.

– Nyhetsutbudet i Södertälje är betydligt bättre idag, tycker jag i alla fall, än vad det var för några år sedan. Vårt förtroende växer, liksom våra följare och läsare. Jag är oerhört glad över att vara med på denna resa och tackar er alla som ger oss motivationen att fortsätta, för det kommer vi att göra, säger nyhetschefen Shamash Oyal.

Gör som tusentals andra, följ oss på sociala medier.

Dela artikeln