🕝 1 minuter
Telgenytt når rekordmånga - "Vår resa har bara börjat”
Publicerad 9 april 2023 03:14
Uppdaterad 9 april 2023 03:41

Montagebild: Alexander Isa.

På en enda månad har Telgenytt haft över 340.000 visningar och passerade nyligen 24.000 aktiva följare på sociala medier. Ett stort tack till er alla.

– Vill uttrycka min tacksamhet till er alla som stöttar oss och följer vår resa. Ni är grunden till vår existens och det är tack vare er som vi kan fortsätta att rapportera om viktiga och intressanta händelser. Era kommentarer, feedback och engagemang driver oss framåt och vi är stolta över att kunna erbjuda Södertäljeborna kostnadsfria nyheter. Så tack för att ni väljer att läsa våra artiklar och för att ni stödjer vår verksamhet, säger nyhetschefen Shamash Oyal.

Under de senaste två åren har vår nyhetsredaktion haft en intensiv, men också en spännande resa. Vi var fast beslutna om att etablera tidningen i Södertälje och har lyckats.

Baserad på statisk från sociala medier nådde Telgenytt.se, på en enda månad, över 350.000 visningar.

– Vi är stolta över vårt arbete och vi kommer att fortsätta kämpa för att säkerställa redaktionens existens och vår förmåga att fortsätta att rapportera om viktiga händelser i Södertälje med omnejd. Vår resa har bara börjat, säger Alexander Isa ansvarig utgivare Telgenytt.

Gör som tusentals andra – Följ oss på sociala medier.

Shamash Oyal. Nyhetschef Telgenytt.

Dela artikeln