🕝 2 minuter
Stjärnspäckad gala i Södertälje för barn i nöd
Publicerad 13 november 2023 07:00
Uppdaterad 13 november 2023 13:25

Foto: Privat

Den 1 december arrangerar den ideella föreningen A Demand For Action (ADFA) en insamlingsgala, där en ensemble av artister och aktivister kommer närvara för att stödja barn i medieskugga.

Journalisten Nuri Kino, som är en av grundarna av ADFA och artisten Jasmine Kara är bara några få av de stjärnor som engagerat sig i årets ADFA-gala, för att närvara för att stödja barn i medieskugga. Deltagarna spänner över olika områden, från konst och underhållning till humanitärt arbete och aktivism, och tillsammans skapar de en kväll full av glädje och stöd för barn i behov runt om i världen.

Evenemanget äger rum kl 18:00 i Mor Afrems festlokal i Geneta och förväntas erbjuda en minnesvärd upplevelse för alla deltagare och bidra till att samla in medel för att stödja utsatta barn – ett tillfälle att inte bara njuta av konstnärliga prestationer utan också att göra en meningsfull skillnad i världen.

ADFA vid en tidigare gala. Foto: Privat

Deltagarna

Nuri Kino
Journalisten, grundaren till ADFA, och människorättsaktivist som nyligen utsetts till Årets mäktigaste i biståndsdebatten, kommer att delta och dela med sig av sin erfarenhet.

Annika Elgeskog
Även känd som HusbilsAnnika, delar inte bara sitt liv i en husbil på sociala medier utan engagerar sig i humanitärt arbete.

Zinat Pirzadeh
Årets ambassadör för ADFA. Pirzadeh har inte bara imponerat på scen och i skrivandet utan har också blivit utsedd till Årets människorättsaktivist av My New York Magazine.

Pischa Strindstedt
Välkänd hälsoinspiratör, känd från Biggest Loser och en aktiv ADFA-ambassadör, som delar sitt engagemang för hälsa och volontärarbete.

Jasmine Kara
Född i Örebro och numera boende i Stockholm. Lyser med sin musikaliska talang och deltagande i tidigare evenemang som Melodifestivalen och Allsång på Skansen.

Bobbo Jäderfeldt
Trefaldig världsmästare i jonglering och magi. Jäderfeldt tar scenen för att förtrolla och underhålla publiken.

Pascal Bachir
Musikaliskt underbarn och filantrop. Pascal Bachir och hans orkester med Joni Rafaelius, Fadi Bachir och Wasim Bitar levererar en musikalisk prestation.

Kuba Dance Company
Lokala stjärnor från Södertälje som imponerade i Talang och Dramaten, är återigen redo att bidra till välgörenhet och sprida glädje genom sin dans.

Skribent: Lucas T.

Dela artikeln