🕝 1 minuter
Stephanie Abdiyo hyllas – utsedd till "Årets lärare"
Publicerad 18 oktober 2023 00:26
Uppdaterad 18 oktober 2023 00:26

Foto: Södertälje kommun

På måndagskvällen utnämndes Sveriges främsta lärare baserat på nomineringar från tiotusentals elever i hela landet. I Södertälje kommun tilldelas priset till Stephanie Abdiyo från Soldalaskolan tilldelas priset till som årets lärare.

-Vi är väldigt stolta över det fina arbete som Stephanie gör som lärare, säger Jenny Stanser, verksamhetschef Södertälje kommun.

(Annonslänk)

Varje år premieras de bästa lärarna i Sveriges kommuner och län. Dessa vinnare har chansen att ta emot den nationella utmärkelsen ”Årets lärare” på årliga Lärargalan. Utmärkelsen hyllar lärarnas insatser i hela landet och är unik eftersom eleverna är de som nominerar sina lärare.

Södertälje hamnade i år på femte plats när det gäller antalet nomineringar, vilket visar på elevernas stora engagemang och uppskattning för sina lärare.

Stephanie Abdiyo, som belönades som årets lärare i Södertälje kommun, fick inte bara många nomineringar från eleverna utan också ett pris från Lärargalan. Utbildningskontoret besökte Soldalaskolan och överraskade henne med blommor och gratulationer.

Dela artikeln