🕝 1 minuter
Stefan Batan väljer att förlänga med Södertäljeklubben - ”Ett skönt gäng”
Publicerad 4 februari 2022 01:00
Uppdaterad 4 februari 2022 01:00

Stefan Batan och ordförande Oktay Izgin.

Under torsdagskvällen offentliggjorde Södertälje FF att stjärnan Stefan Batan väljer att förlänga sitt kontrakt med klubben inför säsongen 2022.

Klubben som värdesätter Batan högt gläds att den tidigare Hammarby- och Assyriskastjärnan väljer att spela ytterligare en säsong med Södertäljelaget.

– Verkligen kul att Stefan väljer att fortsätta spela med oss. Han har de kvaliteer som ett lag behöver för att avgöra en match, säger ordförande Oktay Izgin.

Till Telgenytt berättar Izgin att laget inom kort kommer att presentera nya förvärv och att årets målsättning är att avancera högre upp i seriesystemet.

Att man säkrat kontraktet med den extremt rutinerade Stefan Batan har enligt Oktay Izgin en stor betydelse för klubben.

Trots att Batan drabbades av en korsbandsskada, som han nu återhämtat sig från, är han en oerhörd stark ledare som kommer att tillföra laget mycket kommande säsong.

– Det är ett skönt gäng och Oktay är som sagt en god vän till mig. Jag bestämde mig för att avsluta min elitkarriär efter min korsbandsskada, så det är självklart för mig att hålla igång i en klubb som passar min vardag. Samtidigt är det kul att kunna stötta och utveckla unga spelare som kan ta det steget jag tog när jag var talang, säger Stefan Batan.

Dela artikeln