🕝 1 minuter
Södertäljes grundskolechef Jenny Stanser prisas
Publicerad 24 september 2021 02:00
Uppdaterad 24 september 2021 02:00

Jenny Stanser. Foto: Skolledargalan21.

Den 16 september hölls den återkommande Skolledargalan där framgångsrika skolledare från hela landet lyftes fram, hyllades och fick ett välförtjänt erkännande.

Galan arrangeras av Meet In Grid i samarbete med Lärarförbundet Skolledare och en av pristagarna var Södertäljes egna grundskolechef, Jenny Stanser, som tilldelades Årets digitaliseringsledare.

– Jag är otroligt stolt och glad över att få vinna det här fina priset, säger Jenny Stanser i ett pressmeddelande på Södertälje kommuns hemsida.

”Jenny har satt allt digitaliseringsarbete i kontexten av systematiskt kvalitetsarbete och hållit fokus på att utgå från vad som bidrar till högre kvalitet i undervisningen. Genom att i alla sammanhang upprätthålla idén om att prioritera det som gynnar elevers lärande så har hon lyckats skapa ett sammanhang där både chefer och medarbetare har haft tydliga vägledande principer att hålla sig till.”, löd juryns motivering

– Även om jag som person står som mottagare så tänker jag att det här är ett pris som jag delar med alla otroliga medarbetare på utbildningskontoret och ute på skolorna.  Vi har tillsammans utvecklat grundskolans arbete kring digitala verktyg som ger kvalitet i undervisningen och ett ökat lärande för våra elever, säger Stanser.

Dela artikeln