Södertälje kommun
🕝 1 minuter
Södertäljeföretaget och Mirna Kass Elias hyllas nationellt
Publicerad 23 mars 2023 14:20
Uppdaterad 23 mars 2023 14:55

Mirna Kass Elias, samordnare och Donnie Senkal, VD Clustera Sverige

Södertäljeföretaget Clustera och samordnaren Mirna Kass Elias hyllades under ”Arbetsmarknadsdagen 2023” för sina fantastiska insatser.

Clustera Sverige har lång erfarenhet av arbetsmarknadsfrågor och är en rikstäckande aktör inom matchning, bemanning samt omställning. Södertäljeföretaget är en del av en global koncern med över 14.000 medarbetare runt om i världen som hjälper människor att uppnå sina mål och komma ut på arbetsmarknaden.

När arbetsmarknadsdagen 2023, som är en mötesplats för hela Sveriges arbetsmarknad, med inspirerande panelsamtal och föreläsningar, gick av stapeln var Södertäljeföretaget en av flera aktörer på plats. Under eventet stod Södertäljebon Mirna Kass Elias och Clustera Sverige som nominerade till ”Årets Matchningsinsats 2022”. Totalt hade 35 hade kandidater nominerats.

Efter en överläggningen beslutade juryn att tilldela priset till Kass Elias och Clustera Sverige för deras framgångsrika arbete med att hjälpa människor att komma ut på arbetsmarknaden.

”Det sägs att ingen matchning är för svår för vår prisvinnare. Utifrån devisen ”gräv där du står” har hon under årens lopp successivt byggt upp ett imponerande kontaktnät och ett stort förtroende hos både arbetsgivare och arbetssökande. Hennes driv och engagemang har hjälpt hundratals arbetssökande till jobb eller studier.”, löd nomineringen om Södertäljebon Mirna Kass Elias.

Södertäljebon Mirna Kass Elias

(Annonslänk)

Dela artikeln