🕝 1 minuter
Södertälje City söker nya franchisetagare till centrum
Publicerad 11 april 2024 07:00
Uppdaterad 11 april 2024 02:59

Foto: Södertälje City

Södertälje City uppmanar ambitiösa entreprenörer att ta klivet fram och driva framtidens detaljhandel inom sport, skor och mode i stadens hjärta.

I en spännande utveckling för Södertäljes stadskärna, öppnar Södertälje City nu upp för nya franchisetagare att ansluta sig till dess växande handelsliv.

Med sikte på att berika stadskärnan med fräscha och engagerande konceptbutiker inom sport, skor och damkläder, söker Södertälje City engagerade entreprenörer som är redo att ta sig an utmaningen.

Aljosa Lagumzija, VD Södertälje City.
Foto: Shamash Oyal

Idealiska kandidater är drivna entreprenörer med en stark koppling till Södertälje eller Stockholmsregionen, som brinner för att vara en del av och forma framtiden för Södertälje City. Detta erbjudande representerar en unik möjlighet för de som vill etablera sig i hjärtat av Södertälje med stöd av ett långsiktigt samarbete.

– Vi letar efter entreprenörer och driftiga franchisetagare som skulle vilja driva sport- och skobutiker bland annat, säger Aljosa Lagumzija, VD för Södertälje City, till Telgenytt.

För de som känner sig kallade och vill veta mer om denna spännande möjlighet, uppmanas att kontakta Södertälje City via e-post på [email protected].

(Annonslänk)

Dela artikeln