🕝 1 minuter
Södertälje ansluter sig till deras digital plattform
Publicerad 19 maj 2023 10:00
Uppdaterad 20 maj 2023 14:30

Foto: Pressbild / Alexander Isa

Cityplay, Sveriges största digitala presentkortssystem inom den lokala handeln, fortsätter att expandera. Nu har både Södertälje och Helsingborg anslutit sig till plattformen som de senaste städerna.

Helsingborg belönades år 2022 med utmärkelsen ”Årets stadskärna” för att ha skapa en livfull stadskärna. Södertälje kandiderar i år till samma titel och förväntningarna är höga inför resultatet som avslöjas i början av juni.

Nu har bägge städerna anslutit sig till Cityplay, som är en digital plattform som samarbetar med centrumföreningar, lokala handlare och nationella återförsäljare för att skapa attraktiva stadsmiljöer.

– Vi är oerhört glada och stolta över att Helsingborg och Södertälje väljer Cityplay. De har båda länge varit bland de högsta på vår önskelista och att de väljer att ansluta sig till oss är ett erkännande av vår verksamhet, säger Björn Bjärbo, VD på Cityplay.

Deras presentkortssystem används av över 1 500 anslutna handlare i mer än 20 städer runt om i landet. Nu blir deras lösning en del av skapandet av en mer dynamisk försäljning i Södertälje.

(Annonslänk)

Dela artikeln