🕝 1 minuter
Sjukhuschefen nominerad till "Årets Säkerhetsprofil"
Publicerad 8 september 2023 06:00
Uppdaterad 8 september 2023 00:39

Foto: Alexander Isa / Södertälje sjukhus

Varje år arrangerars Säkerhetsgalan för alla som arbetar med säkerhet. Till årets upplaga har Södertälje sjukhus säkerhetschef Melina Mellin nominerats för sitt fantastiska arbete.

Utmärkelsen ”Årets Säkerhetsprofil” tilldelas en person med ett passionerat intresse för säkerhetsfrågor, och som med stort engagemang och gedigen kunskap verkar inom säkerhetsbranschen.

En av de personer som har blivit nominerad till den prestigefyllda utmärkelsen är Melina Mellin, säkerhetschef vid Melin Södertälje sjukhus.

Foto: Södertälje sjukhus

”Melina har under nästan tio år som säkerhetschef på Södertälje sjukhus byggt upp en välfungerande säkerhetsorganisation från grunden och därmed också en god säkerhetskultur. Hon är en synlig och närvarande säkerhetschef med trygga medarbetare som ledstjärna. Genom engagemang, uthållighet och ett entusiasmerande arbetssätt har hon implementerat och befäst den säkerhetsmedvetenhet som numera genomsyrar alla delar av sjukhuset och dess samarbetspartners.”, lyder nomineringen.

– Jag blev överraskad men hedrad och ödmjuk över nomineringen, säger Melina Mellin i ett inlägg på sjukhusets egna hemsida.

Mellin har nominerats av Aktuell Säkerhet och Företagsuniversitetet och den 3 oktober utses vinnaren under Säkerhetsgalan.

Dela artikeln