🕝 1 minuter
Sista anmälningsdag närmar sig för Högskoleprovet
Publicerad 19 augusti 2023 10:00
Uppdaterad 19 augusti 2023 00:53

Foto: Pexels

Drömmer du om att studera vid högskolan? För de som ännu inte har anmält sig till Högskoleprovet är det dags att agera snabbt.

Sista chansen att anmäla sig till högskoleprovet närmar sig. Endast tre dagar återstår innan anmälan stänger den 22 augusti. För de som siktar på att börja studera på högskolan är detta ett viktigt tillfälle att visa sina kunskaper och öka chanserna att komma in på drömutbildningen.

Det är en väg att komplettera betyg och meritpoäng för att öka sina möjligheter att bli antagen till populära utbildningar. Den som inte tidigare har uppnått önskat resultat på högskoleprovet har nu chansen att förbättra sina prestationer och öppna dörrarna till utbildningar som kräver höga antagningspoäng.

Vid höstens kommande högskoleprov har en ny åtgärd implementerats för att förhindra fusk. Metalldetektorer kommer att användas vid både in- och utpassering för att säkerställa att deltagarna inte tar med sig otillåtna hjälpmedel.

Datumet för provet är söndagen den 22 oktober 2023 och kostar 550 kronor att delta i. Din provplats bestäms baserat på din folkbokföringsadress.

Dela artikeln