🕝 2 minuter
Real Madrid-stjärnan på oannonserat besök i Södertälje
Publicerad 25 juli 2022 10:03
Uppdaterad 25 juli 2022 10:03

Privata läsarbilder.

Den världsskända målvakten Iker Casillas var på ett oannonserat besök i Södertälje under lördagskvällen.

Real Madrid-stjärnan befann sig i Södertälje för att närvara på ett assyriskt/syrianskt bröllop som hölls i Assyriska lokalen i Hovsjö och överraskade flera hundra personer med sin närvaro.

Enligt uppgifter till Telgenytt var han på plats i Södertälje efter att ha fått inbjudan från bruden som är iransk. Väl på plats i Assyriskas festlokal i Hovsjö sparade han inte på krutet.

– Han dansade och släppte loss och såg ut att ha en riktig bra kväll. Riktigt kul att se, säger en bröllopsgäst på plats till Telgenytt.

Iker Casillas är en en av världens kändaste målvakter och haft stora framgångar i Real Madrid innan han tvingades att lägga skorna på hyllan 2019.

Under ett träningspass fördes Casillas till sjukhus med smärtor i bröstet och där konstaterades en hjärtinfarkt. Året därpå, den 4 augusti 2020, meddelade Casillas att han slutade med fotbollen helt.

Philip Haddad var en av bröllopsgästerna som förevigade mötet med Real Madrid-stjärnan Iker Casillas. Foto: Privat.

Casillas är idag den målvakt som spelat flest matcher för det spanska landslaget någonsin och har samlat på sig oräkneliga meriter.

Bland annat har han vunnit guld i Champions Leauge, La Liga och vunnit EM och VM-guld med det spanska landslaget samt utsetts till årets målvakt och tagit emot guldhandsken.

Men trots att han slutade med fotbollen för snart två år sedan behåller han titeln som en av världens främsta målvakter genom tiderna.

Under lördagskvällens oannonserade besök gästade han Assyriskas festlokal för att närvara på ett bröllop i Södertälje, vilket han kommenterade på Instagram.

Fahmi Afram med Iker Casillas. Foto: Privat.

Till dig! För de som älskar mig! För inte så mycket! För livet! Och eftersom jag i bakgrunden hör en sång av den store Julio Iglesias på ett syrisk-iranskt bröllop i Sverige!”, skriver Iker Casillas på Instagram.

En av bröllopsgästerna som överraskades av stjärnans besök var Södertäljemäklaren Said Said förevigade mötet med en bild.

– Det var en mäktigt upplevelse att få se honom här i Södertälje. Hans besök kom som en riktigt överraskning för många, säger Said till Telgenytt.

Hur tyckte du att han hanterade uppmärksamheten?

– Oerhört bra och professionellt faktiskt. Han var glad och trevlig och ställde upp på att låta sig fotograferas. Det uppskattades verkligen, säger mäklaren Said.

Iker Casillas och Södertäljemäklaren Said Said. Foto: Privat.

Dela artikeln