🕝 1 minuter
SENASTE NYTT: IKEA och Swedish House Mafia lanserar ny kollektion
Publicerad 17 september 2021 02:00
Uppdaterad 17 september 2021 02:00

Bild/Foto: Pressbild IKEA

Världsartisterna Swedish House Mafia som består av Axwell, Steve Angello och Sebastian Ingrosso inleder ett samarbete med IKEA.

– Vi på IKEA är glada över att nu kunna berätta om vårt samarbete med Swedish House Mafia. Tack vare deras gedigna kompetens inom musikproduktion hoppas vi tillsammans kunna demokratisera kreativitet och musikproduktion så att ännu fler får chansen att bli mer kreativa hemma, säger James Futcher, Creative Leader på IKEA of Sweden i ett pressmeddelande.

Swedish House Mafia och IKEA lanserar en kollektion som ska bestå av heminredningslösningar för att göra det lättare att producera, spela och lyssna på musik hemma och göra musikskapande tillgängligt för fler. Kollektionen planerar att lanseras i september 2022.

”Ambitionen med kollektionen tillsammans med Swedish House Mafia är att göra musikskapandet tillgängligt för fler samt möta de behov som musikskapare och lyssnare har i hemmet.”, skriver IKEA i pressmeddelandet.

– Som kreatörer och producenter förstår vi också vikten av en hemmastudio samt de behov och utmaningar som många framtida artister och kreatörer möter just där hemma, säger Swedish House Mafia.

Dela artikeln