🕝 1 minuter
SBBK värvar två nya spelare inför kommande säsong
Publicerad 1 juli 2024 08:00
Uppdaterad 1 juli 2024 08:00
Kevin Senghore Peterson och Eddie Czerapowicz. Foto: SBBK

Inför den kommande säsongen har SBBK stärkt sitt herrlag med två nya spelare. Klubben har nu kontrakterat Kevin Senghore Peterson och Eddie Czerapowicz.

SBBK fortsätter att bygga upp sin trupp inför säsongen 2024-2025 och har nu gjort klart med två nya spelare. Kevin Senghore Peterson och Eddie Czerapowicz ansluter till herrlaget, och båda förväntas bidra med sina erfarenheter och färdigheter.

- Jag tyckte att coach Adnan och SBBK:s vision och tankar kring den kommande säsongen lät mycket intressant och spännande, så det var inga konstigheter att välja att bli en del av SBBK familjen, säger Kevin Senghore Peterson.

Peterson, som senast spelade för Köping Stars, ses som en värdefull förstärkning för truppen.

- Det är fantastiskt kul att få in en till hungrig spelare som ger oss fler möjligheter. Kevin är en spelare som är kapabel att vara en avgörande faktor utan att det alltid syns i poängprotokollet, säger Adnan Chuk, SBBK coach.

Familjär Återkomst för Czerapowicz

Även Eddie Czerapowicz, vars efternamn redan är bekant för klubbens fans, är nu officiellt klar för SBBK.

- Eddie är en hårt arbetande spelare som vill hela tiden bli bättre. Hans rutin från proffslivet i Spanien kommer hjälpa våra yngre spelare väldigt mycket."

Hans bror Chris spelade i klubben mellan 2014 och 2016, vilket gör detta till en återkomst för familjen Czerapowicz till SBBK.

- Jag är väldigt taggad och tacksam över möjligheten att få spela för en organisation som Södertälje. Jag ser redan fram emot att komma dit och sätta igång med grabbarna i augusti, säger Eddie Czerapowicz.

Med dessa nyförvärv siktar SBBK på att stärka sin position och konkurrenskraft inför nästa säsong.

Dela artikeln