🕝 1 minuter
Prisregn över Södertälje vid kommunens årliga omsorgsgala
Publicerad 3 november 2023 15:30
Uppdaterad 3 november 2023 15:30

Foto: Södertälje kommun

På torsdagen delades priser ut inom Södertäljes omsorgsverksamheter vid den årliga omsorgsgalan. Personal inom äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning prisades för sitt arbete under det gångna året.

Södertälje kommun anordnar varje år den uppskattade omsorgsgalan, där utmärkelser delas ut till medarbetare och chefer som utmärkt sig inom kommunens omsorgsverksamheter. Årets gala ägde rum i stadshuset på torsdagen och lockade nominerade medarbetare och chefer med respektive från både äldreomsorgen och omsorgen om personer med funktionsnedsättning.

Södertälje kommuns omsorg omfattar flera olika typer av verksamheter, allt från hemtjänst och särskilt boende för äldre till daglig verksamhet och bostäder med särskild service för personer med funktionsnedsättning. Galan syftar till att uppmärksamma goda exempel och lyfta fram medarbetare och chefer som utmärkt sig under året De som prisbelönades har alla bidragit till att utveckla och förbättra omsorgsverksamheten i Södertälje.

Klockan halv fem på torsdagseftermiddagen avslöjades vilka som hade vunnit pris i kategorierna årets medarbetare, årets chef, och årets kvalitetsutveckling, både inom omsorgsnämnden och äldreomsorgsnämnden.

Bland de prisade fanns såväl enskilda medarbetare och chefer som hela arbetsgrupper.

Motiveringarna vittnar om engagemang, glädje och professionalism.

Skribent: Lucas T.

Dela artikeln