🕝 1 minuter
Populära restaurangkedjan öppnar i Södertälje
Publicerad 5 februari 2024 13:55
Uppdaterad 5 februari 2024 14:01

Grundaren Daniel Wärnmark. Foto: Heat

Heat Restauranger, kända för sin klassiska husmanskost, expanderar med en ny restaurang och café i Södertälje sjukhus till våren.

– Det här är så efterlängtat och väldigt bra. Nu kan vi snart erbjuda både restaurang och café till patienter, närstående och våra medarbetare, säger Anna Gerber Ekblom, vd på Södertälje sjukhus.

Heat Restauranger, kända för sin klassiska husmanskost tillagad från grunden, är redo att utöka sin närvaro till Södertälje sjukhus. Denna nya etablering innebär att kedjan, som först öppnade i Uppsala 2008, nu kommer att driva sin 22:a restaurang samt ett café på sjukhusområdet. Restaurangen, som kommer att ligga i hus 06, och caféet, beläget i hus 01, är en del av Heats expansion över hela Sverige – från Malmö i söder till Sundsvall i norr.

(Annonslänk)

– Vi är väldigt glada att kunna välkomna Heat till Södertälje sjukhusområde. Ambitionen är att de ska öppna under våren, berättar Per-Erik Keskitapio, förvaltare på Locum. 

Grundaren Daniel Wärnmark, som inledde Heats verksamhet med Energikällan 2008 innan konceptet förnyades 2011, ser fram emot att välkomna gäster till de nyrenoverade lokalerna på sjukhuset. Den nya lunchrestaurangen och caféet i sjukhusets huvudbyggnad är öppna för alla som söker högkvalitativ mat i en välkomnande miljö.

– Det ska bli oerhört spännande att få öppna upp Heat på Södertälje sjukhus. Vi kommer att servera modern, hemlagad svensk husmanskost som passar alla. Recepten grundar sig från min uppväxt. Välkomna Heat, säger Daniel Wärnmark, ägare och grundare av Heat Restauranger.

Grundaren Daniel Wärnmark. Foto: Heat

Dela artikeln