🕝 1 minuter
Polisens beslag efter insats - 250.000 kronor i kontanter och Rolexklocka
Publicerad 19 maj 2022 02:00
Uppdaterad 28 juni 2023 02:27

Foto: Shamash Oyal.

Under onsdagskvällen genomförde polisen en stor insats på flera platser i Södertälje för att motverka kriminalitet. I Ronna greps en person med fler hundra tusen i kontanter och är nu anhållen misstänkt för penningtvätt.

På onsdagskvällen inleddes en stor polisinsats med polishundar, trafikpolisen, piketen, polishelikopter samt den lokala polisen i Södertälje. Bland annat befann sig polisen i Ronna och vid Brolunda där fler personer kontrollerades.

Under insatsen hittade polisen narkotika på ett tiotal plaster som beslagtogs, fynden gjordes både utomhus och i trapphus berättar Anna Westberg på polisen.

– Det var inga enorma beslag, utan något mindre. Men det var då främst hasch som beslagtogs, säger polisens presstalesperson Anna Westberg till Telgenytt.

Men det mest uppmärksammade under onsdagskvällen var en man som anträffades med 200 000 kronor i kontanter på sig i Ronna.

Han greps på plats och efter det utförde polisen en även husrannsakan i mannens bostad där polisen gjorde flera fynd.

– Man hittade ytterligare 50 000 kronor och man hittades också en Rolexklocka och andra värdesaker som togs i belag, säger Westberg.

Personen som greps i Ronna är nu anhållen misstänkt för penningtvätt efter att ha påträffats med 250 000 i kontanter och en exklusiv Rolexklocka.

Dela artikeln