🕝 1 minuter
Passerar fastighetsvärde på 3 miljarder kronor
Publicerad 28 oktober 2022 10:02
Uppdaterad 28 oktober 2022 10:31

Markus Månsson, marknadschef. Foto: Privat.

I samband med fastighetsköpet i Ronna 2021 passerade Månsbro ett fastighetsvärde på 2 miljarder kronor.

Knappt ett år senare når fastighetsbolaget nästa milstolpe – ett värde på 3 miljarder kronor.

– I början av förra året hade vi ett fastighetsvärde på cirka 1,5 miljarder och för några veckor sedan passerade vi 3 miljarder kronor, säger Markus Månsson, marknadschef på Månsbro Fastigheter, till Telgenytt.

När ägarbröderna Per-Axel och Lars-Åke Månsson i december i fjol förvärvade fyra stycken flerbostadshus, med totalt 121 hyreslägenheter, passerade fastighetsportföljen 2 miljarder kronor i värde.

Men det familjeägda fastighetsbolaget, som äger fastigheter i Södertälje, Stockholm och Eskilstuna, stannade inte där. Senaste året har bolaget expanderat kraftigt och i början av oktober köpte Månsbro ytterligare en fastighet i Eskilstuna och därmed passerade ett fastighetsvärde på 3 miljarder kronor.

(Annonslänk)

– Nyckeln är som alltid hårt arbete samt effektiva processer, bra lagkamrater och samarbetspartners. Nu lägger vi i ännu en växel och blickar framåt mot nya delmål. Jag vill tacka alla parter för de affärerna och utvecklingen av vårat befintliga fastighetsbestånd som har skapat ett fastighetsvärde som passerar 3 miljarder kronor, säger Markus Månsson.

Fastighetsköpet i Eskilstuna omfattar en totalyta på 11.286 kvm varav lokalarea på 4.974 kvm. Fastigheten är belägen i industriområdet Torshälla, med närhet till Eskilstuna centrum och E20.

– Välkomna att höra av er om ni vill sälja er fastighet, avslutar Markus Månsson.

Dela artikeln