Debatt
🕝 1 minuter
"INSÄNDARE: Oskyldiga Södertäljebor drabbade av ohelig allians"
Publicerad 16 juni 2024 22:14
Uppdaterad 16 juni 2024 22:17
Foto: Alexander Isa
Detta är en insändare. Åsikterna i artikeln är skribentens egna.

En ohelig allians bestående av polis och storbankerna försöker sätta ett tak för att stoppa den dynamik som finns bland assyriska-syrianska-kaldeiska folket att växa och utvecklas.

De har stängt ner hundratals bankkonton för oskyldiga kunder och fram till i dag är inte en enda av dessa drabbade kontohavare dömd för brott. Här borde Södertälje kommun göra mer, agera för att skydda sina invånare.

Samtidigt fortsätter folket att utvecklas och växa tack vare tron på sig själv och den kraft som man får av sin kultur och sina traditioner och av att göra rätt för sig i samhället som egenföretagare, något man har i ryggmärgen. Snart kommer vi att se till att detta tak förpassas till skräphögen – vi kommer att sparka sönder taket. 

”Inom kort kommer man att avslöja denna oheliga allians”

Folket och drabbade personer har dessutom fått stor hjälp av hederliga bankmänniskor på andra orter som har känt detta folk i mer än 50 år. De har struntat fullständigt i vad bankmänniskor har tyckt i Södertälje. De har inte behövt någon hjälp av amatörer och avundsjuka personer för att bedöma sina bankkunder. De kunde lätt se att bankfolket i Södertälje var okunniga och för fega för att kunna ta lagliga och välgrundade beslut om lån, krediter och andra banktjänster. 

Tack ock lov styrs detta land fortfarande av lagar. Inom kort kommer man att avslöja denna oheliga allians och deras felaktiga och godtyckliga verksamhet i Södertälje. Verksamhet tål inte en prövning i ljuset av nationella myndigheter. Ni kommer att stå vid skampålen och förhoppningsvis hamna bakom lås och bom.

Özcan KaldoyoDela artikeln