🕝 1 minuter
Nytt lovprogram släppt - Kommunen satsar på ungdomsutveckling
Publicerad 25 oktober 2021 02:00
Uppdaterad 25 oktober 2021 02:00

Södertälje kommun har släppt det årliga lovprogrammet inför höstlovet, med start v. 44. I programmet finns ett utbud av aktiviteter för barn och unga att göra under sitt höstlov.

Lovveckan har ett varierat utbud av aktiviteter som är anpassade utefter alla barn och ungdomars förutsättningar. Alla aktiviteter är kostnadsfria eftersom veckan, delvis, är statligt finansierad. Den statliga finansieringen säkerställer att alla kan delta i den uppsjö av aktiviteter som evenemanget anordnar under veckan.

En av aktiviteterna som anordnas är ett LAN-party på Järna fritidsgård. Dit kan ungdomar mellan 13–18 år anmäla sig för en natt av spel, aktiviteter och härligt umgänge. För de lite yngre barnen finns det också massvis att göra. Exempelvis kan barnen gå på workshopen Lär dig måla med akvarell, på Hölö kyrkskola. Workshopen hålls den 2/11, mellan kl. 12.00-16.00.

I programmet finns det ett utbud av aktiviteter. Alla aktiviteter ett fokus på barn och ungas utveckling. Det kan handla om pedagogiska workshops eller socialt utvecklande miljöer, i vilket de unga får pröva på nya aktiviteter.

Om du som förälder eller som ungdom är nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig och din familj, så kan du följa länken här i artikeln för att komma till programmet för lovveckan, v. 44.

https://www.sodertalje.se/kultur-och-fritid/kulturlov/

Dela artikeln