🕝 2 minuter
Ny start för Södertäljes padelhall under nytt varumärke
Publicerad 23 april 2024 12:12
Uppdaterad 23 april 2024 12:12

Foto: Alexander Isa

Trots en nyligen inlämnad konkursansökan ser framtiden nu ljus ut för padelhallen i Södertälje hamn, som får nytt liv under varumärket Plce Padel och med en ny ledningsgrupp.

Södertälje Padel AB:s konkursansökan i mitten av april skapade osäkerhet kring framtiden för den lokala padelhallen. Men under söndagen presenteras goda nyheter: hallen fortsätter att vara en central plats för padelspelare under det nya namnet Plce Padel, med en ny ledningsgrupp som tar över driften som är inställd på att utveckla och förbättra anläggningen.

”Vi kommer inom kort även att visa upp vårt nya varumärke – Plce Padel. Vår ambition är att skapa ett riktigt nice ”padel place” samt erbjuda ett stort utbud av aktiviteter, gruppträningar och events i hallen för alla målgrupper.”, skriver Plce Padel i ett inlägg på sociala medier.

(Annonslänk)

Som en del av förnyelsen har Albin Nyberg utsetts till tillfällig klubbchef. Nyberg, som är både en passionerad padelspelare och en erfaren tränare, har tidigare arbetat med drift av padelhallar och för den digitala plattformen Padel Mates. Han ser fram emot att personligen möta medlemmarna och ta emot deras förslag på hur verksamheten kan utvecklas.

Plce Padel planerar att inte bara erbjuda en ny plats för spel och samvaro men också att införa ett omfattande program med olika aktiviteter, gruppträningar och evenemang som ska tilltala alla åldrar och färdighetsnivåer. Det nya bokningssystemet som introduceras den 2 maj kommer att sammanföra alla tjänster och möjligheter i en enda app, Padel Mates, där spelare kan boka banor, anmäla sig till matcher och registrera sig för olika aktiviteter. Lanseringen av det nya systemet kommer att firas med ett stort event.

För att underlätta övergången till det nya systemet uppmanas alla spelare att ladda ner Padel Mates-appen och skapa en profil. Hallen ser också fram emot att snart presentera ytterligare uppgraderingar och förbättringar, både i fysisk form och i de tjänster som erbjuds.

”Vi planerar att inom kort renovera och fräscha upp hallen samt utöka utbudet i caféet och shopen. Har ni några önskemål så lyssnar vi gärna. Vi vill bygga den allra bästa av padelhallar”, skriver Plce Padel

Dela artikeln