🕝 1 minuter
Ny skribent med fokus på SSK inför kommande säsong
Publicerad 18 september 2023 21:59
Uppdaterad 18 september 2023 22:16

Daniel Hansson, skribent Telgenytt.

Telgenytt välkomnar varmt Daniel Hansson som senaste tillskott som skribent. Med erfarenhet från SvenskaFans kommer han att sätta fokus på att rapportera om SSK under den kommande säsongen.

Telgenytt har som målsättning att etablera sin redaktion långsiktigt och gradvis utvidga sin bevakning. Nu kan vi med glädje presentera skribenten Daniel Hansson med fokus på sportsidan, främst SSK inledningsvis.

– Efter en del betänketid har jag bestämt mig för att anta utmaningen att börja skriva om SSK på en något större plattform. Jag vill ta mitt skrivande till nästa nivå, kanske inte bara inom hockeyn utan även inom andra sporter och övriga nyhetsområden. Nu ser jag verkligen fram emot att ansluta mig till Telgenytt, säger Daniel Hansson.

Välkomnas av redaktionen.

– Hans passion för sport och skrivande gör honom till ett välkommet tillskott i redaktionen och vi ser fram emot att få ta del av hans insiktsfulla analyser och engagerande artiklar om Södertälje SK, säger Alexander Isa, ansvarig utgivare.

Dela artikeln