🕝 1 minuter
Nu har deras nya restaurang i Nykvarn invigts
Publicerad 28 juni 2023 20:55
Uppdaterad 28 juni 2023 20:55

Pressbild

MAX har invigt sin senaste restaurang i Nykvarn och lockade flera hundra besökare när portarna slog upp. De har övertagit Burger Kings gamla lokaler, vilket innebär deras nionde övertagande under de senaste åren.

Den nya restaurangen, som är den 149:e i Sverige, erbjuder 90 sittplatser inomhus och 104 platser utomhus. Bolaget anser att restaurangen är strategiskt belägen intill E20 och erbjuder bekväma parkerings- och laddningsmöjligheter samt drive-in-service för bilburna gäster.

Klas Bydin är den nytillträdde restaurangchefen i Nykvarn och har tidigare arbetat inom MAX-kedjan i två år som driftledare och restaurangchef. Nu ser han fram emot att växa tillsammans med staden och bygga upp ett starkt och serviceinriktat team tillsammans med de cirka 40 nyrekryterade medarbetarna från lokalområdet.

Under öppningsceremoni på onsdagsförmiddagen närvarade bland annat Nykvarns SK, som MAX sponsrar, för att klippa det röda bandet. Representanter från herrlaget, Adrian Makota Ström och Linus Björk, samt klubbtränarna Marianne Iihola och Lotta Pihl deltog under ceremonin.

– MAX har en lång historia av att stötta föreningar och idrottsinitiativ och vi är oerhört stolta över att vara en del av Nykvarns SK fortsatta satsning inom fotbollensäger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX.

(Annonslänk)

Dela artikeln