🕝 1 minuter
Några av landets roligaste komiker inleder festivalen
Publicerad 22 augusti 2022 14:32
Uppdaterad 22 augusti 2022 14:32

Lasse Karlsson. Pressbild.

Nu är det bara dagar kvar till den stora Södertäljefestivalen som inleds den fredag den 26 augusti.

Och festivalen börjar på allra bästa sätt, nämligen Stand-up och mycket skratt med några av Sveriges roligaste komikerna i Sverige på Marentrappan som presenteras av Lasse Karlsson.

Bakom kulisserna har centrumföreningen Södertälje City arbetat intensivt, dag som natt, för att vi Södertäljebor ska få en riktig härlig helg. Och så som schemat ser ut är det hatten av för centrumföreningen.

Släng dig i Maren! Stand up kväll inleder Södertäljefestivalen

Nu meddelar Södertälje City att festivalen inleds Stand-up framträdandet ”Släng dig i Maren!” och lovar mycket skratt och humor.

Pressbild: Södertäljes City, VD Aljosa Lagumdzija.

– Att inleda festivalen med skratt och humor är ett perfekt sätt att värma upp inför en intensiv och händelserik helg med många upplevelser och aktiviteter. Extra roligt att vi provar ett nytt koncept som vi inte har haft tidigare på festivalen, och det är stad-up med Lasse Karlsson med vänner, säger Aljoša Lagumdžija, VD Södertälje City.

Bland annat gästas Södertälje av komikerna Johanna Hurtig Wagrell, Jonathan Rollins, Jörgen Sjöbergs och Sara Andersson Marmnäs som är bland Sveriges mest anlitade skämtskrivare från bland annat Parlamentet.

– Att skratta är viktigare nu än nånsin efter två år av isolering och offentligt skämtförbud. Nu får vi äntligen ses och umgås igen. Jag har verkligen längtat efter Södertäljefestivalen. Man träffar många man känner och det finns mycket att se och uppleva. Och vilken grej att få inleda hela festivalen med att bjuda på svensk stand up i toppklass. Ett gott skratt är en en bra början på allt. Även en festival, säger Lasse Karlsson till Södertälje City.

Stand-up kvällen startar 17.00 på fredag den 26 augusti

Dela artikeln