🕝 1 minuter
Miguel Olivares från Södertälje fick juryn i Idol att applådera - "Helt otroligt"
Publicerad 5 september 2021 02:00
Uppdaterad 5 september 2021 02:00

När årets upplaga av Idol startade fanns Södertäljebon Miguel Olivares med som av en tusentals deltagare. Efter första audition lyckades Miguel Olivares att få alla i juryn, Anders Bagge, Katia Mosally, Alexander Kronlund och Kishti Tomita att applådera och kastade ut fyra ”ja” samt en Guldbiljett.

– Att i första audition få juryn att applådera och gå där ifrån med fyra ja är helt otroligt, säger Miguel Olivares till Telgenytt.

– Läs tidigare artikel: Artisten Miguel Olivares spelar på hemmaplan

Miguel Olivares från Södertälje tog sig hela vägen, från till chrose line till solosången. Där tog Idolresan slut för Miguel som behåller huvudet högt.

– Att komma såhär långt utan någon tidigare erfarenhet gör mig otroligt glad och stolt, dock så är jag inte helt nöjd. Men med den vinnarskallen jag har så kämpar jag vidare för att bara bli bättre och bättre.

Att delta i Idol är en upplevelse och erfarenhet som följer med livet ut och nu rekommenderar Miguel alla som inte vågar att delta att göra det.

– Ångrar aldrig att jag sökte till idol utan tvärtom, en otrolig erfarenhet. Många är precis som jag, rädda och tror så lite om sig själva. Men jag rekommenderar alla som funderar på att delta att göra det. Tro på er själv, om jag lyckades kan ni gör ni också, avslutar Miguel Olivares.

Artisten Miguel Olivares spelar på hemmaplan – Gästar Flamingo ikväll

Dela artikeln