🕝 1 minuter
Luftballong, bungyjump och fallskärmshoppning - Cirkus Cirkör besökte Södertälje under sommaren
Publicerad 19 augusti 2021 02:00
Uppdaterad 19 augusti 2021 02:00

I början på juni var Telgenytt först på plats när Cirkus Cirkör besökte Södertälje

Det är inte många som missar den stora, röda ballongen, som täcker en stor del av Högbersparken nedanför Bårstaberget, när man går eller åker förbi.

Här är folk är nyfikna, men medarbetarna på plats är fåordiga, berättar en ung kvinna som tittar på skådespeleriet som sker. Men Telgenytt kommer lite närmare och kan nu avslöja att det spelas in topphemlig film där artister, akrobater och cirkusartister är med.

Utöver det anordnas luftballongsturer, fallskärmshoppning och bungyjump direkt från luftballongen.

– Vi har varit här ett par gånger och idag ska vi testa ballongen för att sedan kunna spela in en film längre fram. Vi är här under sommaren och kommer bland annat erbjuda luftballongsturer, bungyjump och fallskärmshoppning från luftballongen, berättar Peter Magnusson

Reportern på TV4 Morgon, Carolin Björnerhag, hoppade Bungyjump, i livesänt Tv, i augusti förra året med just Peters team, Bungy STHLM. Artisten Amer Sarsour är en annan person, valde att anlita Peter Magnusson och hans team för hans musikvideo, Picasso, 2019 där Amer står på toppen av luftballongen.

– Vi är det enda företaget i världen som erbjuder bungyjump och fallskärmshoppning och det kommer vi göra här i Södertälje, berättar Peter Magnusson för Telgenytt.

Varför just Södertälje?
– Platsen är vald med omsorg. Jag är från Nykvarn här i Södertälje, så för mig är det väldigt speciellt att kunna erbjuda en upplevelse utöver det vanliga på hemmaplan. Samt att det en fin äng med stora ytor här, berättar en medarbetare.

Hur ofta erbjuder ni era upplevelse?
– Vi är här hela sommaren, men sen är vi väldigt väderberoende och måste anpassa oss lite därefter. Däremot är vi väldigt flexibla, bokar våra kunder och vill skjuta fram någon dag så är vi medgörliga, upplevelsebrunchen funkar lite så. Så vill man åka med, om man vågar, så sker bokning via vår Facebook sida, säger Peter Magnusson.

Länk till Facebook: BUNGY STHLM

Dela artikeln