🕝 1 minuter
Lockande matupplevelser under Södertäljes restaurangvecka
Publicerad 2 oktober 2023 07:11
Uppdaterad 2 oktober 2023 10:11

Paul Habib från restaurang Carolina.

Stadens restauranger i centrum bjuder tillsammans med Södertälje City in invånarna att njuta av olika erbjudanden. Här är några restauranger som du inte får missa under denna gastronomiska händelse.

Varför inte ta tillfället i akt att besöka din favoritrestaurang under Restaurangveckan eller våga dig på ett kulinariskt äventyr genom att prova något nytt? Under en hel vecka, från lördagen den 30 september till lördagen den 7 oktober, erbjuder ett tiotal restauranger i Södertälje invånarna möjligheten att utforska en mångfald av kulinariska smaker, och ännu fler restauranger förväntas ansluta sig till festligheterna.

– Vi har många bra caféer och restauranger i Södertälje. Under Restaurangveckan får besökare möjligheten att testa på dessa för en bra peng, säger Malin Eriksson, Event- och Kundansvarig på Södertälje City.

(Annonslänk)

För en avslappnad italiensk matupplevelse är La Fontana ett utmärkt val. Här kan du njuta av autentiska rätter i en trevlig miljö. Om du däremot är sugen på det libanesiska köket, är Restaurang Carolina stället att besöka. Här erbjuder de en härlig atmosfär som tar dig med på en smakfull resa till Mellanöstern.

För den som längtar efter spanska smaker är Mas Que Tapas ett måste. Här lagas maten med kärlek och efter mormors recept, vilket ger dig en äkta smak av Spanien. Om du är sugen på något sött och gott, besök Pink Panda Café. De erbjuder våfflor, pannkakor och crêpes med olika spännande smaker – en perfekt avslutning på din kulinariska resa under Restaurangveckan.

– Det blir även ett perfekt tillfälle att samla familjen och vänner för att spendera mer tid med varandra. Välkommen ner på stan, säger Eriksson.

Se mer om erbjudandena på Södertälje Citys hemsida.

Dela artikeln