🕝 1 minuter
Linda Heed från Södertälje vann med 0,25 sekunders marginal
Publicerad 5 november 2023 15:30
Uppdaterad 5 november 2023 15:30

Linda Heed. Pressbild

Södertäljes egen Linda Heed säkrade hem segern i semifinalen av Agria Star of Tomorrow. Ett framstående resultat som markerar hennes uppstigning från landslagets B-trupp till A-trupp detta år.

Linda Heed, hoppryttaren som representerar Södertälje Ridklubb, har lagt ännu en framgång till sitt redan imponerande tävlingsår. Efter att ha varit en del av det svenska ridsportlandslagets B-trupp under det gångna året, har Heed nu bekräftat sin plats i A-truppen med en övertygande prestation under fredagens tävlingar.

I den tuffa konkurrensen om titeln i Agria Star of Tomorrow för 7-åriga hästar utmärkte hon sig genom att ta hem segern ovanpå det svenska varmblodet Simona VS.

Med en marginal på bara 0,25 sekunder i omhoppningen stod det klart att Heed och hennes häst Simona VS, en SWB-sto med anor från Stakkato och Escudo I, var oslagbara för dagen.

Emma Emanuelsson från Jump Club Ridsportförening tog hem silverplatsen medan Mathilda Bohlin från Flyinge Hästsportklubb säkrade sig en bronsposition.

Dela artikeln