🕝 1 minuter
Larm om trafikolycka - Cyklist påkörd
Publicerad 19 september 2023 20:09
Uppdaterad 19 september 2023 20:09

Arkivbild

På tisdagkvällen larmades polis och ambulans till Stålhamravägen efter ett larm om en olycka. Väl på plats visade det sig att en cyklist hade blivit påkörd.

Det var vid 18-tiden som olyckan inträffade på Stålhamravägen vid Saltskog där en 30-årig man, enligt räddningstjänsten, blev påkörd av en personbil.

– Vi larmades till platsen och det visade sig att en cyklist ska ha blivit påkörd, vi har varit på plats och pratat med vittnen samt de inblandade, säger Daniel Wikhdal, polisens presstalesperson, till Telgenytt.

(Annonslänk)

Ett ögonvittne, som Telgenytt talat med, hävdade att den pågående vägrenoveringen hade en inverkan på olyckan. Skadeläget är i nuläget oklart, men cyklisten ska enligt uppgifter till Telgenytt vårdats av ambulanspersonal på plats.

Polisen har inlett en undersökning av olyckan där en 45-årig man, som var föraren av personbilen, nu har anmälts för vållande till kroppsskada. Målet med utredningen är att klargöra de detaljerade omständigheterna kring olyckan och eventuellt fastställa ansvar.

Dela artikeln