🕝 1 minuter
Larm om misstänkt inbrott i villaområde
Publicerad 26 mars 2024 01:40
Uppdaterad 26 mars 2024 01:40

Arkivbild

Polisen utreder larm om misstänkt inbrott på måndagskvällen. Okända personer upptäcktes i ett villaområde.

(Annonslänk)

Strax innan midnatt, klockan 23:26, på måndagskvällen larmades polisen till ett villaområde på Nedre Villagatan i centrala Södertälje, efter rapporter om ett misstänkt inbrott. Flera polispatruller svarade på larmet och anlände till platsen för att undersöka situationen, där okända personer uppgavs ha befunnit sig olovligen.

– Vi är på plats med flera patruller med anledning av att inringare ska sett personer med ficklampor som ska ha lyst i ett villaområde och därför misstänker vi inbrott, säger polisens presstalesperson till Telgenytt.

Vid ankomsten påbörjade polisen omedelbart en utredning för att klargöra och söka efter personerna. Trots den snabba responsen från polisen och deras närvaro i området, meddelade polisens presstalesperson att det i nuläget inte har vidtagits några specifika åtgärder i samband med händelsen.

Polisen fortsätter att utreda det misstänkta inbrottet och arbetar för att identifiera de inblandade personerna. Invånare i området uppmanas att rapportera eventuella observationer eller information som kan bidra till utredningen.

Dela artikeln