🕝 1 minuter
Larm om person med kniv - Ska ha setts i närhet av skola
Publicerad 16 september 2021 02:00
Uppdaterad 16 september 2021 02:00

Tidigt på onsdagsmorgon igår, vid 09-tiden, inkom ett larm till polisen om att en man ska ha setts röra med en kniv i närhet av en skola.

– Den uppgiften kom vid 09-tiden igår, att det ska en rört sig en person som upplevdes ha varit beväpnad med stickvapen, säger Towe Hägg presstalesperson till Telgenytt.

Enligt ett meddelande från skolans rektor till skolans vårdnadshavare, som Telgenytt tagit del av, blev skolan informerad av polisen efter att en person slagit larm . En inringare hade larmat och uppgav att en person sett med en kniv i närheten av en skola i Södertälje.

Personen ska ha ha rört sig i närhet av den aktuella skolan och att polisen agerade snabbt och undersökte detta vidare utan resultat.

”Vi vet i dagsläget inget mer förutom att polisen arbetar vidare med informationen, skriver Lena Youssef Rektor på Oxbacksenheten i ett meddelande till alla vårdnadshavare”

– Uppgifterna kom in och en civil patrull har varit i skolan och sökt igenom området, men inte träffat på någon, säger Towe Hägg

Dela artikeln