🕝 2 minuter
Kvinnovation utser "Årets Storyteller" – Telgenytt med i juryn
Publicerad 13 maj 2024 01:57
Uppdaterad 19 maj 2024 17:37

Marie Samre och Gabriella Malki, initiativtagarna bakom utmärkelsen ”Årets Storyteller”

Kvinnovation, i samarbete med börsnoterade bolaget Storytel, bjuder in till prisutdelning för ”Årets Storyteller 2024”, där berättandets kraft står i centrum. Telgenytt ingår som en av tre jurymedlemmar.

– Det är otroligt kul att få dela ut det här priset och inspirera fler unga till att berätta sina egna storys. Vi på Kvinnovation ser väldigt fram emot vårt samarbete med Storytel, det är verkligen ett drömevent, säger Marie Samre, grundaren av Kvinnovation.

Den 22:a maj på Södertälje stadsscen, med start klockan 17.30, arrangerar Kvinnovation tillsammans med Storytel ett event för att fira berättarkonsten. Under kvällen, som lovar både inspiration och ”good vibes”, kommer en av finalisterna – Bobby Oduncu, Siduri Poli eller Clara Törnvall – att koras till ”Årets Storyteller 2024”.

Kändisfrisören och författaren från Södertälje, Bobby Oduncu, en av tre nominerade
Pressbild

Juryn består av Marlen Eskander från Läsfrämjarinstitutet, Alexander Isa från Telgenytt, och Therese Lindström från Storytel.

– Det var med glädje jag tog emot inbjudan från Marie Samre. Att få möjligheten att vara jurymedlem för ”Årets Storyteller” tillsammans med Marlen Eskander och Therese Lindström är en stor ära och ett mycket spännande uppdrag. Ser verkligen fram emot att upptäcka och bedöma de kreativa inslagen i tävlingen, säger Alexander Isa, ansvarig utgivare på Telgenytt.

Biljetter till evenemanget är kostnadsfria och börjar bli tillgängliga från och med den 3:e maj. Kvinnovation, som traditionellt stödjer unga kvinnors utveckling inom entreprenörskap och ledarskap, markerar med detta event en expansion av sin verksamhet till att även omfatta berättandets konst.

– Vi hoppas på att träffa många både unga och gamla Södertäljebor den 22:a maj, säger Marie Samre

För mer information eller för att boka din biljett, kontakta Marie Samre på [email protected]. Alla är välkomna till en kväll där berättelser står i rampljuset, komplett med häftiga goodiebags och en atmosfär som inspirerar.

Säkra din plats, boka din biljett här.

(Annonslänk)

Dela artikeln