🕝 1 minuter
SSK-supporter knivhuggen i ryggen - Förd till sjukhus med ambulans
Publicerad 19 mars 2023 02:06
Uppdaterad 19 mars 2023 12:22

Smidjegrav arena i Mora Bild: Google

En Södertäljesupporter har blivit knivhuggen i ryggen av en maskerad person. Händelsen inträffade under lördagskvällen i samband med kvartsfinalen i Mora.

Enligt uppgifter som florerar på sociala medier ska SSK-supporten knivhuggits på en parkeringsplats utanför Smidjegrav arena i Mora. Incidentens ska ha skett vid 23-tiden under lördagskvällen efter att tumult uppstod efter matchen.

– Jag kan bekräfta att en person som varit på hockeymatchen fördes till sjukhus av sina kompisar. Jag kan inte uttala mig om det varit något vapen inblandat, säger Jan Matérne, befäl vid polisens regionledningscentral till Lt.

Vidare berättar polisen till tidningen att supporten först trodde att han blivit sparkad i ryggen, men upptäckte sedan att det blödde.

Polisen har talat med den skadade SSK-supporten och upprättat en anmälan om misshandel, alternativt grov misshandel. Det finns i nuläget ingen misstänkt person gripen.

Enligt uppgifter till Telgenytt ska personen vara svårt skadad och vårdas just nu för sina skador.
Mannen fördes först till sjukhus i Mora, men efter ett beslut fördes därefter med ambulans vidare till sjukhuset i Falun.

Rättelse: Mannen fördes med ambulans till sjukhus och inte med helikopter som sjukhuset tidigare uppgav.

Dela artikeln