🕝 1 minuter
Misshandeln i Ica Jätten - Sex misstänkta personer gripna
Publicerad 21 mars 2023 23:30
Uppdaterad 22 mars 2023 01:36

Arkivbild.

Sex personer har gripits misstänkta för misshandel på Ica Jätten tidigare idag. Det rapporter polisen under tisdagskvällen.

Det var på tisdagsförmiddagen som två tonårspojkar attackerades av flera män inne i mataffären Ica Jätten på Erikshällsgatan i Västergård. I tumultartade scener jagades två tonårspojkar inne i butiken och slogs ner till golvet samtidigt som varor och inredning vältes omkull. Efter misshandeln ska flera av de misstänkta gärningspersonerna setts springa från platsen.

En stor polisiär insats inleddes i jakt på gärningspersonerna och på tisdagskvällen, klockan 22:45, meddelade polisen att sex män har gripits.

”Det utredningsarbete som har gjorts under dagen ledde fram till att de sex männen greps inom Södertälje kommun under eftermiddagen/kvällen. Åklagare har beslutat att de ska vara fortsatt frihetsberövade så som anhållna.”, skriver polisen på sin hemsida.

De misstänka är enligt uppgifter i åldrarna 15-20 år och är på sannolika skäl misstänkta för grov misshandel i Västergård.

Dela artikeln