🕝 1 minuter
JUST NU: En död efter olyckan i Enhörna - 4 skadade "Liknande incident inträffade förra året"
Publicerad 26 juli 2021 02:00
Uppdaterad 26 juli 2021 02:00

I bilen färdades 5 kvinnor varav en rapporterarts ha avlidit i samband med olyckan som inträffade 20:43 under söndagen.

Polisen uppger under att en kvinna dött i samband med olyckan. Kvinnas familj är underrättade och just nu vårdas 4 kvinnor på sjukhus för allvarliga skador.

– Det var fem unga kvinnor i bilen. Fyra vårdas på sjukhus. Tre av dem är allvarligt skadade, säger Mikael Pettersson, RLC-befäl på polisen region Stockholm till Aftonbladet.

Olycka vid Enhörna – 5 allvarlig skadade

Inte första gången en olycka sker på samma plats.

Enligt uppgifter till Telgenytt så är det inte första gången det sker en olycka på just den här platsen.

Liknande incident i september förra året – Något måste göras

– Det var en liknande incident som skedde på samma plats i september förra året. Det var tidigt en morgon när föraren av någon okänd anledning körde av vägen och rakt in i ett träd. Bilen började brinna och föraren omkom på platsen. Något måste göras åt den här vägen, säger en källa till Telgenytt.

Förra året, 5 september 2020 klockan 06:27, larmades räddningstjänsten till vägg 55 om en bil i brand. Efter att man släckt branden hittade man en avliden person i bilen”, skrev Expressen. Bilen hade även då kört av vägen och in i ett träd.

Person hittades död i utbrunnen bil: ”Olycka”

Olyckan som skedde under söndagskvällen var väldigt allvarlig. Polisen, räddningstjänsten, ambulanser och två helikoptrar tillkallades till platsen och enligt uppgifter skedde olyckan vid en kurva. Två unga kvinnor klämdes fast när bilen körde av vägen och in i ett träd.

– Det fanns en del vittnen på plats som såg olyckan och som säkerligen kan säga vad som föranlett den, säger Mikael Pettersson till Aftonbladet.

Dela artikeln