🕝 1 minuter
Assyriska vinner serien och säkrar avancemang
Publicerad 21 oktober 2023 22:30
Uppdaterad 21 oktober 2023 22:39

Skärmdump, Assyriska FF

Efter en lång och utmanande säsong har Assyriska FF äntligen nått en betydande milstolpe. Under lördagen besökte de Hallunda för att möta Arameisk-Syrianska, och en övertygande seger har nu säkrat klubbens avancemang till en högre division.

Lördagen den 21 oktober blev en minnesvärd dag för Assyriska FF och deras dedikerade fans. Klubben, som tidigare har kämpat i division 2, visade prov på imponerande talang och ihärdighet när de ställdes mot Arameisk-Syrianska på bortaplan.

Redan från början var det tydligt att Assyriska FF var inställda på att vinna. De dominerade matchen från första avspark och skapade målchanser med precision och uthållighet. Publiken, som samlats i stort antal för att stötta sitt lag, blev bortskämda med ett fantastiskt föreställning på planen.

Målen rullade in för Assyriska, och lagets offensiva spel var imponerande. Bland annat svarade Anderson Da Silva för hälften av målen med sin hattrick. Efter 90 minuter stod det 6-1 till förmån för Assyriska FF, och segern var tryggad.

Efter slutsignalen firade spelarna och tränarna tillsammans med fansen och visade sin tacksamhet för det stöd de fått under hela säsongen.

Denna seger innebär inte bara att Assyriska FF lämnar division 2 bakom sig, utan den markerar också en ny era för klubben när de tar klivet upp till division 1.

Assyriska vinner serien med hela 58 poäng, vilket är fyra poäng mer än Sleipner som hamnade på andra plats.

(Annonslänk)

Dela artikeln