🕝 1 minuter
Johannes Yalcin nomineras till Årets ekonomichef - "Oerhört Stolt"
Publicerad 8 april 2022 02:00
Uppdaterad 8 april 2022 02:00

I oktober 2021 utsågs Södertäljeföretaget Grekiska grill & bar, med cirka 30 restauranger runt om i landet, till Sverige bästa franchisekedja.

Nu kan Grekiska kamma hem ännu ett pris när deras egna ekonomichef, Johannes Yalcin, nominerats till Årets CFO 2022.

I höstas var galans fokus på franchiserestauranger, men denna gång riktas strålkastarljuset mot ekonomichefer inom franchise.

– Vi tycker att ekonomichefer förtjänar att stå i rampljuset. De arbetar ofta i det tysta, men har en strategisk betydelse för företagets utveckling, säger June Mejlgaard Jensen VD Azets i Sverige och Danmark.

2021 utsågs Grekiska till årets Franchisekedja.

Efter genomgång av ett stort antal franchisebolags finansiella utveckling och deras ekonomichefers insatser kunde juryn, som består av representanter från Azets och Mcdonalds, enas om tre finalister.

Erik Romell från Apoteksgruppen, Thomas Söderstedt från Best Western Hotels & Resorts och Södertäljebon Johannes Yalcin från Grekiska grill & bar.

– Jag känner mig oerhört stolt över att vara nominerad till årets CFO. Förra året blev vi utsedda till Sveriges bästa franchisekedja och att vara nominerad till denna utmärkelse i år betyder mycket för mig privat. Vägen har varit lång och kantats av väldigt hårt arbete, men Grekiska Grill & Bar visar återigen att det omöjliga är möjligt, säger Johannes Yalcin till Telgenytt.

Vinnaren utses den 13 maj på Franchisegalan på Grand Hotell i Stockholm.

Familjen Yalcin prisas – Grekiska utses till årets franchisekedja

Dela artikeln