🕝 1 minuter
Islossning för Syrianska - Tillbaka på vinnarspåret
Publicerad 22 augusti 2022 16:30
Uppdaterad 22 augusti 2022 16:18

Foto: Daniel Brace, Braceiller Productions.

Ett broderligt möte stundade när Syrianska och Arameisk-Syrianska drabbade samman inför en storpublik när 1059 åskådare tog sig till matchen.

Två lag från vardera ände av tabellen där bägge lag hade mycket att spela för. Det slutade med att och höll nollan för tredje matchen i rad.

Syrianska tog tag i taktpinnen direkt och skapade flera målchanser. Det dröjde till den 20:e minuten innan målnollan kunde spräckas och det var skyttekungen Majkel Bagir som raka in bollen i mål efter en välslagen hörna.

Tio minuter senare var det dags igen när nyförvärvet August Kaarle vek in från sin kant och avlossade ett skott som tog lite turligt på en försvarare som ställde målvakten helt, 2-0 som också blev halvtidsresultatet.

Den andra halvleken hann knappt börja innan det var dags för ett nytt mål. Halvleken var bara drygt två minuter gammal innan Matteus Behnan snappade upp en boll strax utanför straffområdet och avlossade ett distinkt, lågt och hårt skott som letade sig in i målvaktens vänstra hörn.

Där och då kändes matchen i princip avgjord och Syrianska fortsatte att kontrollera spelet matchen igenom.

Majkel Bagir skulle få det sista ordet dock när han utökade ledningen till 4-0 med dryga kvarten kvar att spela. Nyinbytte Alessandro Visconti kom runt på kanten och sköt i stolpen och returen hamnade hos Bagir som enkelt kunde slå in bollen i öppen bur.

Slutresultatet fastställdes till 4-0 och en match som lämnade styrkebesked inför det som komma skall.

Text: Andrew Moro, Sfc.

Dela artikeln