🕝 1 minuter
Hyllade företaget flyttar in i stora lokaler i Almnäs
Publicerad 10 maj 2023 13:00
Uppdaterad 10 maj 2023 05:44

Jonas Karlsson, näringslivschef på kommunen, Björn Säfström från hyllade företaget ISAB, Lars-Åke Månsson och Tage Gripenstam (C) i samband med utmärkelsen ”Årets Företagare Södertälje/ Nykvarn 2021” Foto: Södertälje kommun.

De hyllades som Årets Företagare Södertälje/Nykvarn 2021. Nu har familjeföretaget ISAB, Södertälje Industriservice AB som startades år 1961, tecknat hyresavtal som den första stora hyresgästen i Almnäs.

– Det är en stor fördel för oss att samlokalisera flera av våra verksamheter i nya moderna lokaler i Almnäs. Det ger oss ännu bättre förutsättningar för att fortsätta leverera högkvalitativ service till våra kunder, säger Björn Säfström, VD för Södertälje Industriservice AB, ISAB.

Björn Säfström driver idag familjeföretaget Södertälje Industriservice AB, reparations- och underhållsleverantör med 70 anställda, som startades för över 60 år sedan av hans föräldrar Börje och Gun Säfström.

Nu har det hyllade Södertäljeföretaget tecknat ett 5,5-årigt hyresavtal avseende en logistikbyggnad i Almnäs. Lokalerna är 11 300 kvm stora och omfattar en hel byggnad som därmed blir fullt uthyrd och redo för inflyttning den 1 juli 2023.

– Lokalerna kommer möta våra behov på ett mycket bra sätt och vi ser fram emot att flytta in i nya, hållbara och trivsamma lokaler. Vi har sedan tidigare samarbete med Stendörren, som vi upplever som ett professionellt och seriöst företag, därför känner vi stor tillförsikt med ett fortsatt framtida samarbete”, säger Björn Säfström.

(Annonslänk)

Dela artikeln