Södertälje kommun
🕝 1 minuter
Hotellet i Södertälje utses till Nordens bästa
Publicerad 23 januari 2023 20:07
Uppdaterad 23 januari 2023 20:14

Pressbild.

Quality Hotel Park Södertälje utses till koncernens bästa hotell i hela Norden. – Ser fram emot att fira denna fina utmärkelse, sade hotelldirektör på Quality Hotel Park Södertälje, Anna Wall, i samband med utmärkelsen.

Föregående vecka höll Nordic Choice Hotels sin årliga vinterkonferens på Friends Arena i Stockholm. Inför 3200 gäster fick Quality Hotel Park Södertälje ta emot det koncernens fina pris – ”Quality Hotel of the Year”.

– Jag är så otroligt stolt över att vi som team har åstadkommit detta tillsammans. Vi har alltid varit och vill alltid vara den bästa mötesplatsen här i Södertälje. Detta är ytterligare ett bevis på att vi lyckas och det ger oss motivation och inspiration att fortsätta skapa hotellupplevelser utöver det vanliga, säger Anna Wall, hotelldirektör på Quality Hotel Park Södertälje.

Quality Hotel Park är beläget i centrala Södertälje med närhet till bland annat tågstationen och Södertäljes nöjesliv. Nu utses anläggningen i Södertälje till Nordens bästa Quality Hotel.

Quality Hotel Park. Pressbild.

Dela artikeln