🕝 1 minuter
Hon utses till Södertälje sjukhus nya HR-direktör
Publicerad 18 juni 2023 06:00
Uppdaterad 18 juni 2023 02:12

Inger Nerell. Foto: Södertälje sjukhus

Södertälje sjukhus rekryterar Inger Nerell, som tidigare var HR-chef på Capio. Hon har utsetts till sjukhusets nya HR-direktör.

Södertälje sjukhus har nyligen rekryterat Inger Nerell som sin HR-direktör. I sin nya roll kommer Inger att vara ansvarig för att utveckla HR-organisationen, ledar- och medarbetarskapet samt kompetensförsörjningen på sjukhuset.

– Jag är glad över att få möjligheten att få bli en del av Södertälje sjukhus, ett av våra viktiga akutsjukhus. Jag hoppas att kunna bidra genom mina samlade erfarenheter och mitt engagemang för de strategiska HR-frågorna, säger Inger Nerell.

Hon kommer att ingå i sjukhusets ledningsgrupp. Med omfattande erfarenhet inom HR-arbete inom hälso- och sjukvård, omsorg och näringslivet, har Inger tidigare arbetat som HR-chef på Capio äldre och mobil vård. Hon kommer att tillträda sin nya tjänst den 3 september 2023.

– Det känns väldigt roligt att ha rekryterat en så väl meriterad HR-direktör med gedigen erfarenhet av att leda HR-arbete inom hälso- och sjukvård och inom näringslivet, säger Anna Gerber Ekblom, VD på Södertälje sjukhus.

(Annonslänk)

Dela artikeln