Södertälje kommun
🕝 1 minuter
Hennes dryck gör dundersuccé - 160.000 sålda på två dygn
Publicerad 10 juni 2023 10:00
Uppdaterad 10 juni 2023 03:10

Matilda Strömstedt. Foto: Privat

Matilda Strömstedt, entreprenören från Södertälje, tar Sverige med storm. På mindre än två dygn lyckades hon sälja över 160 000 burkar av sin nylanserade dryck – Wildmix.

Hennes färdig cocktail på burk tar smaklökarna med storm. Trots lågkonjunktur vågade Strömstedt från Södertälje ta chansen på dryckesmarknaden och lanserade en ny färdig cocktail på burk med unika smaker. Nu har hennes produkt fått stor uppmärksamhet och framgång.

Med en imponerande följarskara på över 20.000 på Instagram och cirka 230 000 på TikTok har Södertäljebon och influencern skapat en stark närvaro i sociala medier. Dessutom har hon lyckats etablera sin dryck i flera ICA-butiker.

– Jag är otroligt privilegierad att ha blivit välkommen in i ICA-familjen på så kort tid. Det är verkligen häftigt att få vara en del av dagligvaruhandeln och se det fantastiska jobb som görs varje dag. Känslan av att vara nära och engagerad med våra kunder är verkligen något speciellt. Tack ICA för att ni har öppnat era dörrar för mig, skriver hon ett inlägg på sociala medier.

Under helgen nådde hon en viktig milstolpe när hon på mindre än två dygn sålde över 160.000 burkar av Wildmix, en cocktail med smaken av röda remmar.

Det är inte bara smaken av röda remmar som har lockat kunder, utan även en kommande smakinspiration inspirerad av den ikoniska gröna glassen Piggelin. Succén för denna innovativa dryckesentreprenör visar på kreativitet och mod under utmanande ekonomiska tider.

Matilda Strömstedt, entreprenören från Södertälje. Foto: Privat

(Annonslänk)

Dela artikeln