🕝 1 minuter
Familjekamp i fokus när Nykvarn möter Kalmarsund
Publicerad 21 oktober 2023 14:18
Uppdaterad 2 maj 2024 11:19

Det återstår att se hur mycket speltid Jesper Lindström (55) kommer att få mot sin tidigare klubb pga. knäskada. Foto: Roland Osbeck

Släkten är värst när Nykvarn möter Kalmarsund i den sjätte omgången i SSL.

Det finns många skäl att se fram emot det kommande mötet mellan Nykvarn och Kalmarsund i den sjätte omgången av Svenska Superligan (SSL). För det första, Kalmarsund befinner sig på en niondeplats och har inte levererat de förväntade resultaten vilket kan öppna upp för Nykvarn att ta viktiga poäng. För det andra, en spännande familjerivalitet pågår mellan lagen.

Tränare Nicklas Hedstål ställs mot sin egen son, Albin Hedstål, på den motsatta sidan. Dessutom kommer Jesper Lindström, Gustav Lindström och Jonny Lindström att mäta sina krafter mot den äldsta brodern/sonen, Tobias Lindström.

Det är en kamp mellan två lag som är desperata att visa sin bästa sida. Nykvarn kommer senast från en förlust mot Storvreta i svenska cupen (2–6), medan Kalmarsund spelade oavgjort (5–5) mot Linköping. Rivaliteten i kombination med lagens strävan att klättra i tabellen lovar en spännande match i SSL.

Matchen spelas lördag 21 oktober, matchstart 15:00 i SBB Arena.
Sändningen till matchen går att se följa här.

Dela artikeln