🕝 1 minuter
Eventet som lockade över 100.000 besökare är tillbaka
Publicerad 6 april 2023 07:00
Uppdaterad 5 april 2023 23:17

Tusse på scen 2022. Foto: Shamash Oyal.

I fjol gjorde Södertäljefestivalen comeback och lockade rekordmånga människor efter ett uppehåll år 2020 och 2021. Nu offentliggör centrumföreningen Södertälje City datumen för Södertäljefestivalen 2023.

Festivalen 2022 blev en stor succé med över 100 000 besökare under en helg. Folk från när och fjärran hade samlats för att uppleva musik, mat och underhållning i Södertäljes, men så fort den intensiva helgen hade passerat förbi började festivalarrangörerna planera för nästa års festival.

Med drygt 5 månader kvar till festivalen har Södertälje City gått ut med datumen för den efterlängtade tillställningen. Festivalen kommer att hållas den 25-27 augusti – förväntningarna är höga.

– Vi vet att många Södertäljebor längtar till festivalen och det är definitivt en höjdpunkt på året, så det känns jättekul att kunna offentliggöra datumen nu och börja ladda upp för en riktigt kul fest tillsammans, säger Aljoša Lagumdžija från Södertälje City.

Festivalen lockar besökare i alla åldrar och är en den största evenemanget i Södertälje samt en höjdpunkt på året. Med musik från olika genrer, mat från olika delar av världen och roliga aktiviteter för hela familjen, är festivalen något som Södertäljeborna ser fram emot varje år.

Med datumen nu officiellt utannonserade kan festivalbesökare börja planera för årets höjdpunkt och förbereda sig på en fantastisk helg i Södertälje.

BILDEXTRA – Södertäljefestivalen 2022

Dela artikeln