🕝 1 minuter
Larm om två personer påkörda - på två olika platser
Publicerad 31 oktober 2023 19:17
Uppdaterad 31 oktober 2023 21:56

Arkivbild

En person påkörd på Grödingevägen/Glasbergavägen under tisdagseftermiddagen. Fotgängaren ska enligt uppgifter förts till sjukhus med ambulans.

Under tisdagseftermiddagen, vid 16:30-tiden, inträffade en trafikolycka i korsningen Grödingevägen/Glasbergavägen, vid Östertälje tågstation. En person blev påkörd och fördes till sjukhus med ambulans. Olyckan ledde till att flera räddningsenheter skickades till platsen.

– En person ska ha blivit påkörd av en personbil. Vi åkte dit tillsammans med polis och ambulans men kunde vända då arbetet togs över av polis och ambulans. En person fördes till sjukhus med ambulans efter lindriga skador. Personen ska ha fått ont i foten, säger räddningstjänstens vakthavande befäl till Telgenytt.

Trafikflödet påverkades under en kort tid, men situationen stabiliserades snabbt. Polisen kommer att utreda händelsen ytterligare om brott har skett i samband med olyckan.

Larm om ännu en olycka
Lite mer än 30 minuter senare, klockan 17:10, fick SOS Alarm ytterligare uppgifter om att en person blivit påkörd av en personbil i Södertälje. Denna gång vid korsningen Erik Dahlbergs väg och Björkbyvägen. Personen, som blev påkörd, klarade sig med lindriga skador men klagade på smärtor i fot och axel.

Enligt polisen rör det sig om en kvinna i 50-årsåldern som belv påkörd vid ett övergångsställe.

”Den som kör på henne är en man i 80-årsåldern. Kvinnan är vaken och talbar efter olyckan men ambulans kör henne till sjukhus. Mannen bötfälls för att ej ha iakttagit väjningsplikt och blir misstänkt för vållande till kroppsskada.”, skriver polisen på sin hemsida

Dela artikeln