🕝 1 minuter
Efter dödsolyckan - Södertäljes elitklubb i stor sorg "Nåtts av det oerhört sorgliga beskedet"
Publicerad 26 juli 2021 02:00
Uppdaterad 26 juli 2021 02:00

Det var under söndagskvällen som en bil körde rakt in i ett träd och en ung kvinna miste livet.

I bilen satt 5 unga kvinnor varav en omkom på grund av sina skador, de andra fyra vårdas i nuläget i sjukhus för allvarliga skador.

JUST NU: En död efter olyckan i Enhörna – 4 skadade

Nu skriver elitklubben i ett öppet brev om att den omkomna i den tragiska olyckan i Enhörna var målvakt i damlaget.

Vi har nåtts av det oerhört sorgliga beskedet att vår spelare omkommit i en trafikolycka under söndagskvällen. Våra tankar går nu till hennes familj och nära anhöriga som behöver all stöttning de kan få i denna svåra stund”, skrivs det på sin hemsidan.

Blommor har placerats vid trädet och det enda som finns kvar efter olyckan är en billykta bredvid blommorna.

Media, vänner och anhöriga är på plats och det är som har hänt är svårt att greppa. Även fältarna från Södertälje kommun är på plats för att stötta med sin närvaro, men trots att många är på platsen är det väldigt tyst.

”Förutom en duktig målvakt var hon en otrolig lagkamrat och vän som vi alla kommer minnas med värme. Alla som på ett eller annat sätt haft privilegiet att träffa henne kan vittna om vilken fantastisk människa hon var och hennes vilja att stötta yngre spelare i klubben och hennes förmåga att sprida glädje omkring sig.”, skriver klubben på sin hemsida.

Tidigt på måndagen gick Södertälje kommun ut med man aktiverat ett krisstöd efter den allvarliga bilolyckan där en ung kvinna omkom.

Kommunens socialtjänst och Svenska kyrkan samarbetar för att ge krisstöd efter den allvarliga bilolycka som inträffade i närheten av Enhörnaleden på söndagskvällen.”, skriver Södertälje kommun på sin hemsida.

Sankta Ragnhildsgården är bemannad med kuratorer från kommunen och personal från kyrkan till kl 19:00 idag för att stötta efter den tragiska olyckan som skedde under söndagskvällen.

Dela artikeln