🕝 1 minuter
Valter och Gustav släpper ny singel på Spotify ”Vill flytta till LA”
Publicerad 6 augusti 2021 02:00
Uppdaterad 18 juni 2022 01:55

Gustav och Valter, duon som kallas för ”En modernare version av Simon and Garfunkel”.

Gustav Glander och Valter Germundsson som står bakom nya duon Pop Stars släpper ny singel på Spotify, Dinner with freinds. Låten som på kort tid har streamats cirka 20000 gånger och är deras första gemensam låt som släppts på Spotify.

Gustav och Valter är nyligen fyllda 18 år och uppväxta i Södertälje är duon som ligger bakom den. Gustav har under sin barndom spelar i SSK och Valter i SBBK men det var inte förrän i gymnasiet i Södertälje som vännerna hittade varandra ordentligt i musiken.

Efter gymnasiet skildes vännerna åt när Gustav började studera musikproduktion i Flemingsberg och Valter företagsekonomi i Strängnäs, men med musiken behölls vännernas kontakt.

– Sommaren har varit härlig och vi har äntligen kunnat hänga med vänner. Vår dröm är att flytta till LA längre fram säger duon till Telgenytt.

Gustav som pluggar musikproduktion har lyckats få iväg några egna beats till Usa där han har några kontakter. Med Valters erfarenhet av att spela trumpet, i bland annat Nykvarns orkester, och Gustavs betas så är Telgenytt övertygade om att duon kommer komma långt.

Dela artikeln