🕝 1 minuter
Dolly Style och Panetoz klara för Södertäljefestivalen
Publicerad 25 maj 2023 10:00
Uppdaterad 24 maj 2023 21:54

Pressbild.

Molly är rosa, Holly är blå och Polly är lila. Tillsammans är de Dolly Style och gästar Södetäljefestivalen tillsammans med populära bandet Panetoz.

Den färgstarka trioen Dolly Style har gjort succé med låtar som ”Rollercoaster”, ”Hello Hi” och ”Habibi” och även gjort framträdanden i Melodifestivalen där de hade stor framgång. Nu är de klara för Södertäljefestivalen tillsammans med Panetoz som också medverkade i Melodifestivalen med sin nya succélåt ”I’m On My Way”.

Panetoz gjorde sin debutsingel ”Mama Africa” år 2009 i samband med deras framträdande på Ung 08-festivalen i Stockholm. Låten blev omedelbart populär och ledde till att Panetoz fick möjligheten att vara förband åt Busta Rhymes samma år.

Gruppen Panetoz. Pressbild.

År 2012 släpptes deras låt ”Dansa Pausa”, som nådde förstaplatsen på Sverigetopplistan och har streamats över 54 miljoner gånger på Spotify.

Dolly Style uppträder på Södertäljefestivalen på klockan 17:00 och Panetoz uppträder klockan 20:00 på Stora scenen lördag den 26 augusti.

– Programmet sätter sig bit för bit och vi ser verkligen fram emot en Södertäljefestival i glädjens tecken, säger Malin Eriksson, Event- och kundansvarig på Södertälje City

Läs fler artiklar om Södertäljefestivalen

Dela artikeln