🕝 1 minuter
De vinner stor upphandling – Blir ensam leverantör
Publicerad 20 maj 2023 06:00
Uppdaterad 19 maj 2023 18:51

Pressbild.

En stor upphandling av låssmedstjänster till ett värde av 15 miljoner kronor exklusive moms per år har avslutats. Ett avtal som tilldelats bolaget SafeTeam som blir ensam låsleverantör till kommunen.

– Vi är väldigt glada och stolta över att vi fått förtroendet att bli ensam låsleverantör till just Södertälje kommun, säger Mattias Gustafsson, regionchef SafeTeam.

SafeTeam, som startades som en liten låssmedsfirma år 1968, expanderar och har nu närvaro på flera platser runt om i landet med ett hundratal medarbetare.

Upphandlingen gäller låssmedstjänster för Södertälje kommun och Telgekoncernen till ett beräknat värde på 15 miljoner kronor exklusive moms per år.

– Det är fantastiskt att vi vunnit en så stor upphandling som denna, då avtalet är brett och innefattar skolor, förskolor, bostäder, kontor och samhällsviktiga anläggningar. Det ger en bra variation för oss och blir även roliga uppdrag för våra låstekniker ute på plats hos kunden, säger Gustafsson.

Avtalet inkluderar service, underhåll, reparationer och viss nyinstallation av lås för Södertälje kommun, men även de kommunägda bolagen inom Telge AB, såsom Telge Fastigheter, Telge Bostäder, Telge Återvinning, Telge Nät, Telge Energi, Lunabolagen, Södertälje Hamn och Tom Tits Experiment.

(Annonslänk)

Dela artikeln